Doctori recomandati de mine

  • Eu nu sunt doctor si nu am nicio legatura cu medicina.
  • Cretu Carmen - Medic primar infectionist, Spitalul Colentina, Bucuresti
  • Dr Bozsik - infectionist, Ungaria- mailul la care raspunde : bbozsik@freemail.hu
  • Emilia Lungut - medic primar neurolog Spitalul Militar Bucuresti
  • Tatiana Rosca- medic primar oftamolog, neurochirurg, spitalul Pantelimon, Bucuresti

Friday 3 February 2012

REZULTAT WB

Nu il am in fata pt ca nu am putut sa ma duc sa il iau de la doctor dar mi s-a transmis că este pozitiv pe tulpina garinii.

Inainte sa ma apuc de tratament aveam pozitiv pe garinii, aflezii si burgdorferi

Spirochetele adulte care produc efectele bolii sunt inexistente.

Cele care se pot transforma in adulti sau spori sunt intr-un număr foarte mare.

9 comments:

  1. "Cele care se pot transforma in adulti sau spori sunt intr-un număr foarte mare. "

    eh? adica ce? ai forme gema, biofilm?

    dr. Ion spunea ca interpretarea WB ar trebui sa se faca invers fata de ce vedem. Daca benzile specifice speciei garini sunt ridicate inseamna ca exista raspuns imun insemnat si atunci simptomele neuro vor fi mai putine.
    Pe hartie, cei cu benzi mari pe afzeli ar trebui sa aiba predominant probleme neuro iar cei cu benzi mari pe garini sa aiba probleme articulare.
    In realitate nu cred ca e asa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. La mine asa e...am afzelii conform WB si am simptome neuro predominant...doar o singura articulatie ma deranjeaza si aia nesemnificativ fata de deranjul problemelor neuro...

      Delete
  2. Trebuie sa am rezultatul in fata, dar am inteles ca am doar o banda mare (garini)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asta ar insemna ca numai prezinti simptomatica de garini, ci doar de afzeli si bb ss...tot din spusele Dr. Ion. Si ca pt afzeli si ss corpul tau nu mai produce anticorpi. Ce se vede pe microscopie ca fiind spori nu cumva sunt spirochete garini care sunt cele mai scurte?E o ceata deasa in mintea mea si de la boala dar si din informatii!

      Delete
  3. Simt o dezamagire profunda.........
    Ma asteptam la vesti pozitive, ca lucrurile s-au ameliorat dupa atat chin si tratament cat ai facut. Si eu mai am putin si termin cu tratamentul si sincera sa fiu acum dupa ce am citit cum ti-ai iesit analizele....ca tot nu se rezolva nimic.....nici nu stiu ce sa mai spun! Cat sa fii optimist, cat sa intoxici ficatul si organismul....cat sa induram???? Bafta in continuare si sa nu iti pierzi speranta si atitudinea pozitiva!

    ReplyDelete
  4. ....nu ma pricep foarte bine la interpretatul analizelor astora...asa ca....saptamana viit sper sa ajung la dr Rosca si va tin la curent

    ReplyDelete
  5. Anonymous, nu e cazul sa te simti dezamagita.
    trebuie sa invatam sa abordam dpdv psihic lupta asta.
    dupa 3-4-5-10 luni de tratament nu te duci la analize in speranta ca ai scapat. te duci gandindu-te ce poti face in continuare fie ca sunt ameliorari (dovedite prin analize) sau nu. proiectia trebuie sa fie tot timpul in viitor, sa ai un back-up.
    din punctul meu de vedere nici n-ar mai trebui repetate tot timpul analizele pana nu te simti cel putin 95% recuperat (adica e clar ca esti plin de spirochete daca tu te duci cu o durere de cap la cabinetul medical) dar se pare ca medicii care trateaza boala au nevoie de verificari din cand in cand.
    vorbim de cea mai rezistenta bacterie cunoscuta omului pana acum (asta in conditiile in care au aparut si tulpini rezistente la toate antibioticele si in ceea ce priveste tuberculoza). cine se asteapta la rezultate dupa 3 ture de antibiotic nu stie despre ce e vorba de fapt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De acord cu tine. Eu am facut 5-6 ture, unele destul de lungi si chiar daca am scapat de aproape toate coinfectiile, spirochete mai am inca...

      Delete
  6. numaiunaltblog ai facut tratamentul sub indrumarea dnei.Rosca?

    ReplyDelete