Doctori recomandati de mine

  • Eu nu sunt doctor si nu am nicio legatura cu medicina.
  • Cretu Carmen - Medic primar infectionist, Spitalul Colentina, Bucuresti
  • Dr Bozsik - infectionist, Ungaria- mailul la care raspunde : bbozsik@freemail.hu
  • Emilia Lungut - medic primar neurolog Spitalul Militar Bucuresti
  • Tatiana Rosca- medic primar oftamolog, neurochirurg, spitalul Pantelimon, Bucuresti

Thursday 31 May 2012

Stare prezent 2

Mi-au trecut simptomele de la stare prezent si mi-au aparut altele

Cred ca e de la vreme (umiditate), dar simt ca am un reumatism echivalent cu al unui batran de 70 de ani.
Observ ca suferinzii de rumatism sunt cei mai afectati pe vremea aceasta si acuza cam aceleasi simtome, insa mai reduse ca intensitate.

simtome> Amorteli pe palme si dificultate la mers (merg ca un battran si m-ar ajuta un baston :)). Nu iau antibiotice pentru ca inca nu am ajuns la doctor.

tratament>Vessel due, centrum., coenzima Q10, curcumin si multa apa

12 comments:

  1. Buna

    Imi pare rau ca nu esti tocmai bine, am citit pe blogul tau ca nu mai ai tiroida, nici eu nu o mai am, voiam sa stiu daca iei suplimente de calciu (eu am recomandare de 1000 mg de Ca pe zi). Ai zis ca presupui (sau ceva in acest gen) ca unele manifestari neurologice ar fi date si de lipsa tiroidei (daca am inteles eu bine?). Operatia a fost inainte sa afli ca ai borrelioza?

    ReplyDelete
  2. Si mie mi s-a recomandat calciu Cal-C-Vit(250 mg) 20 de zile pe luna, in lunile care contin litera R din septembrie pana in martie.

    Mi s-a extirpat tiroida in 2006. De atunci in fiecare toamna si primavara am avut simtome neurologice.\

    Cu Borelioza am fost diagnosticata in octombrie 2009

    Manifestarile neurologice e posibil sa fi aparut ca urmare a slabirii a organismului cauzata de extirparea tiroidei plus un fond de Lyme.

    In mai 2009, am fost muscata din nou de o capusa (mi-a aparut pata specifica drept urmaee in octombrie 2009 mi-au iesit analizele pt borelia intens pozitive (Synevo,Ungaria,Bozsik)

    ReplyDelete
  3. @anonimul vindecat de SEP si acolitii lui.
    Eu v-as crede :
    -daca macar unul din banda ar fi medic specialist, meserias. Un veterinar cu nevasta cu tot, un oftalmolog, un medic de bar (pardon, hiperbar) pssss... Un dream-team, nu alta.
    -daca ati publica ceva intr-o revista serioasa, pe masura muncii dvs intr-o chestiune atat de importanta pentru natiune, partid, popor, umanitate, dupa cum singuri spuneti; si daca rezultatele voastre ar fi verificate de niste oameni competenti.
    -daca ati lasa-o balta cu complotul CIA-FBI-BCE-UE-PNL-UMF in care 6 miliarde de oameni incearca cu disperare sa ascunda lumii realitatea : ca borelia e diavolul.
    -daca ati avea o alta atitudine decat aceea de a educa lumea prin teroare : « pata rosie nu se vede intotdeauna ; serologia nu iese pozitiva intotdeauna ; tratamentul nu merge intotdeauna (de fapt la voi niciodata) ; ceilalti mint ; etc ».
    -daca nu ati explica fiecare firicel de simptom de boala sau neboala de pe lumea asta ca simptom al bolii Lyme
    -daca nu ati incerca, miseleste, sa deturnati sute de bolnavi de Sep sau alte boli, catre Lyme, fara nici un argument (in afara unor elucubratii de avocati si doua-trei exemple exceptionale care sunt, cum spuneam, doar exceptii care intaresc regula). Oameni naivi, care, in cautarea unui fir de speranta, sa agata de voi. Pentru asta meritati sa mergeti la parnaie, sa va racoriti putintel.
    -daca nu ati sta 25 ore din 24 de garda, pe rand, pe bloguri, sa cenzurati si sa intoxicati

    ReplyDelete
    Replies
    1. daca tot aduci acuzatiile astea domnule Becally fara niciun temei, evident, poate ne raspunzi la urmatoarele:
      - cum se face ca acea "banda" reuseste sa aline si sa reduca simptomele a 80-90% din pacientii care inainte s-au plimbat pe la 15 medici (in medie) SPECIALISTI care fie: i-au diagnosticat cu minim 5 boli, fie au dat din umeri, fie i-au tratat de boli diagnosticate precis al caror tratament nu a dat roade - din contra agravand situatia si simptomatologia pacientului, fie i-au trimis acasa sa moara. asta e intrebarea nr. 1 si sper sa primesc un raspuns competent care sa se opuna acelor 80-90% din pacientii tratati "de sarlatani" si care pot depune marturie in instanta, in scrie, in clinici, oriunde vreti dvs ca antibioterapia de lunga durata i-a adus in pragul unei vieti normale iar pe unii chiar i-a vindecat.
      - definiti oameni competenti, va referiti la acei medici care si-au trimis pacientii la alte specialitati caci ei nu stiu ce sa le faca? sau pare-mi-se ca va referiti la acei medici competenti care nu stiu sa deosebeasca un wb afzelii de unul de burgdoferii ? poate ca s-ar publica suficiente daca berbecii de "specialisti" n-ar fi atat de retrograzi si infricosati de noile descoperiri kegate de zoonoze.
      - cat timp exista spirochete in sange, orice simptom poate fi atribuit acelor spirochete pana la proba contrarie cand spirochetele vor fi eradicate iar simptomele inca se vor pastra. deocamdata, stupoare! simptomatologia dispare o data cu negativizarea probei. ca sa vezi.
      - eu zic sa scoateti un medic, maxim doi...competenti din garda aia de 25 de ore ca sa poata sa le dea o replica argumentata, stiintifica, plauzibila benzii de sarlatani. dar ce sa vezi? nimeni nu face asta in afara de "aia e nenea rai, sarlatani". poate ca dupa absolvirea facultatii, medicii nu mai au obiceiul sa puna mana pe o carte sau pe internet si sa se documenteze cu ce e nou?
      Parerea mea e ca si dvs stiti ca e groasa treaba si ca daca se dovedeste ca acei pacienti care au facut ani de interferon dupa ce au fost diagnosticati prost o sa ploua cu procese de malpraxis. Altfel, eu unul, in locul dvs chiar nu m-ar interesa de "banda de sarlatani" si de aia "cativa" pe care ii trateaza. in fond, Romania are probleme mai grave, inca se moare de stafilococ auriu prin municipal, inca avem cazuri de tbc, sifilis, hepatita B si C sunt in floare. Insa cand va macina e greu sa rezistati tentatiei.
      Tocmai pentru ca e greu, va invit sa lasati mesajele dvs si acolo unde scrie "medicul de bar" pe care il blamati (softpedia, mediapedia, forumul de medicina hiperbara, numaiunaltblog) pentru a incerca sa-i "dovediti" pe acesti sarlatani. Argumentatie, experienta clinica proprie, studiile si cazuistica sunt binevenite!
      Multa bafta!

      Delete
    2. Dintre specialisti face parte cumva dr.Monica Pop ? Specialitatea dumneaei fiind care ? : mahalaua ? Asa specialisti = asa reprezentant !

      Delete
  4. Salut,

    Multumesc pentru blog, este foarte util. Vreau sa te intreb unde pot sa-mi fac analizele sa aflu daca am burelioza. Am vazut ca ai scris ca se poate face la Synevo, eu stau in Cluj si as putea face la Synevo, dar imi poti spune cum se numeste analiza pe care trebuie sa o fac?

    Multumesc frumos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu stiu exact cum se numeste dar stiu ca i-am cerut test pentru borelia si sunt 2 teste

      1. WB-il trimite in Germania -mai scump dar mai sigur (cam 250 lei)
      2. Elisa - rata de fals negativ e mai mare dar e mai ieftin

      Delete
  5. Cred ca acest articol trebuie citi de multi :
    http://owndoc.com/lyme/multiple-sclerosis-is-lyme-disease-anatomy-of-a-cover-up/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din 2006 articolul. De-atinci nimic?
      Matale tot crezi ca mii de medici si profesori eminenti care isi sparg creierii si fac cercetari sa vindece lumea de SM, sunt niste natangi in slujba firmelor de medicamente ?

      Delete
    2. Eu cred ca , acum, domnii doctori care au pus diagnostice de boli autoimune seronegative ( cum o fi asta ? ) si au fost adeptii tuturor medicamentelor noi care se puteau incerca asupra pacientilor , ar face orice sa-si apere diagnosticele , intru-cat asta inseamna sa se dezgroape mortii la propriu si la figurat.
      Nu se pune doar problema spagii si comisioanelor ci si problema oamenilor care au murit cu zile din cauza administrarii unor imunosupresoare taman cand ei aveau nevoie mai mult de imunitatea lor!
      Problema nu se refera doar la cele facute de companiile farmaceutice si salesman-ii lor ( pentru ca doctorii care se preteaza la a recomanda un medicament pentru comision este salesman nu clinician , oricate titluri ar avea) ci si la numarul de morti inregistrati sub aceste tratamente . Bineinteles ca de vina era boala ( autoimuna ) si ca domnii specialisti ridicau linistiti din umeri ! Daca ar accepta ca boala infectioasa este cauza acelor morti , s-ar autoincrimina ! Autoimunitatea este una dar autoincriminarea este cu totul altceva !

      Delete
  6. E putin spus un batran de 70 de ani :)

    ReplyDelete