Doctori recomandati de mine

  • Eu nu sunt doctor si nu am nicio legatura cu medicina.
  • Cretu Carmen - Medic primar infectionist, Spitalul Colentina, Bucuresti
  • Dr Bozsik - infectionist, Ungaria- mailul la care raspunde : bbozsik@freemail.hu
  • Emilia Lungut - medic primar neurolog Spitalul Militar Bucuresti
  • Tatiana Rosca- medic primar oftamolog, neurochirurg, spitalul Pantelimon, Bucuresti

Wednesday 24 October 2012

Probiotice

Am observat ca probitocele induc o stare de somnolenta si favorizeaza un somn linistit.
Eu iau 2 cps de probiotice Imunoform (tot de la BCA Clinic) fiecare cu 12 mld de bacterii (bifidobacterium longum si lactobacilius) cu o jumatate de ora inainte sa ma culc.

S-a intamplat sa nu iau ieri si am observat ca am adormit foarte greu, m-am trezit in timpul noptii iar dimineata ma simteam obosita

Monday 1 October 2012

Lucrul fara de care vindecarea este aproape imposibila

-psihicul.

Cred ca ajuta ENORM cum vedem boala.
Chiar daca este greu, cel mai indicat este sa o ignoram. Sa nu ne gandim la ea nici prin citirea de tratate despre boala nici stand fara a face nimic altceva decat sa  tratam boala Lyme.

Alegeti o cale de tratament, aveti grija ce mancati si cata apa beti, in rest, traiti. Eu am incercat sa fac asta, oricat de rau ma simteam si cred ca m-a ajutat...intalniti-va cu prietenii, petreceti timp in parc cu copilul, dezvoltati poate o pasiune uitata, cititi o carte interesanta, mergeti la un film sau sa vizitati rudele......pur si simplu, viata.

Mi se pare ca dupa ce o ignori o vreme, dispare.....

Cum am zis, nu citesc nimic despre tratament ci eventual din cand in cand despre ce inseamna sa traiesti sanatos(abia astept sa inceapa cursul). Urmez cu strictete tratamentul recomandat, si o sa-l urmez indiferent de cat dureaza...poti sa ai o viata normala...asta resimt deja si mai mult, nu-mi doresc